Vind een baan die bij
jou past

Het CTS GROUP Talent Plan is een programma gericht op talentontwikkeling, voor iedereen die minstens een vmbo-diploma op zak heeft. In een periode van twee jaar werk je fulltime op verschillende afdelingen en doe je gevarieerde werkervaring op. Zo kom je erachter wat je leuk vindt, verdien je meteen een lekker salaris en kickstart je jouw carrière.

Het Talent Plan bestaat uit drie richtingen. Bij het Office programma werk je op ons kantoor, met het Warehouse programma in onze loods en bij het Chauffeurs programma begin je in de loods en stroom je door naar de vrachtwagen. Bij de start van jouw Talent Plan kies je een van deze programma’s en werk je twee jaar op vier tot zes verschillende afdelingen die allemaal bij dit programma horen. Zo krijg je een goed beeld van de werkzaamheden, kom je erachter wat jij leuk vindt en waar jouw kwaliteiten liggen.

Iets voor jou?

Binnen het Talent Plan is de ruimte voor ieder jong talent, mits je in het bezit bent van een vmbo-diploma. Het Talent Plan is perfect voor jou als je:

  • niet kunt wachten om je carrière te starten
  • jezelf graag wilt blijven ontwikkelen
  • nog niet precies weet welke kant je op wilt gaan
  • erachter wilt komen waar je goed in bent
  • verschillende functies wilt uitproberen

 

Haal een erkend diploma

Heb je nog geen mbo- of hbo-diploma, maar zou je die wel graag halen? Ook dat is mogelijk via het Talent Plan. Tijdens het programma bieden we je naast de mogelijkheid om gevarieerde werkervaring op te doen ook graag de kans diverse diploma’s en certificaten te halen. Samen bespreken we welke opleiding jij wilt volgen en welke leerroute het best bij je past. Afhankelijk van het soort opleiding gaan we een studieplan met je aan, waarbij we de opleiding volledig vergoeden. Uiteraard verwachten we wel van jou dat jij je voor de volle 100% inzet om de opleiding succesvol af te ronden.

Offerte aanvragen Contact