Afgelopen maandag, 9 juli, werd de 13e editie van HMore gelanceerd. Dit nummer staat geheel in het teken van ‘samenwerken en verbinden’ en is daarmee mooie opvolger van het voorgaande nummer, waarbij de focus lag op ‘social return’. Het eerste exemplaar van deze editie werd uitgereikt aan Onno Hoes, burgemeester van de Haarlemmermeer. Hoes scheef eveneens het voorwoord van dit 13e nummer.

HMore is hét business en lifestyle magazine van de Haarlemmermeer en wordt uitgegeven voor en door ondernemers. Inmiddels bestaat de glossy ruim 5 jaar en heeft het een mooie naam opgebouwd in de regio. CTS GROUP is een van de founders van het blad, wat inhoudt dat we meedenken over de invulling van het magazine en relaties regelmatig de mogelijkheid kunnen geven zich via HMore voor te stellen aan de ondernemers in de Haarlemmermeer en Schiphol.

Alle artikelen van dit nummer zijn gerelateerd aan het thema ‘samenwerken en verbinden’. Als vanzelfsprekend belichten wij dit onderwerp ook van onze kant. Zo leest u op bladzijde 32 over de meerwaarde die de onderlinge samenwerkingen van de bedrijven in FT 207 bieden, leest u op bladzijde 124 hoe de intrede van de tweede generatie van CTS GROUP een echt familiebedrijf maakt en gaan wij op bladzijde 144 in over hoe samenwerken de basis, en kracht, is in onze bedrijfsvorming.

Veel leesplezier!