Optimale service in heel Europa mede dankzij onze partners

Een Keniaans gezegde luidt: wil je snel gaan, ga alleen. Wil je verder komen, ga samen. En dat is precies zoals wij erover denken. Naast de ritten die wij met ons eigen wagenpark uitvoeren zijn de samenwerkingen met onze Europese agenten van onschatbare waarde voor ons. Hierdoor gaan we snel én komen we verder. 

Samen in de Benelux

In België, Nederland en Luxemburg werken we samen met dertien logistieke dienstverleners in het Netwerk Benelux, waarbij CTS GROUP fungeert als centrale hub. Door onze krachten te bundelen kunnen we zendingen niet alleen sneller afleveren, maar worden er ook minder kilometers met lege vrachtwagens gereden. Win-win dus: op deze wijze dragen we ons steentje bij aan duurzaamheid én kunnen we met elkaar een hoogwaardige kwaliteit van onze dienstverlening garanderen.

Italiaanse lunch

Voor onze overige Europese bestemmingen werken we samen met verschillende agenten: lokale bedrijven met optimale kennis van de situatie en omstandigheden ter plaatse. Zo zorgen we voor een hoogwaardig Europees distributienetwerk. Agent van CTS GROUP word je niet zomaar; dat is alleen weggelegd voor ondernemingen met hetzelfde DNA als wij. Ondernemingen die begrijpen dat alleen de beste service goed genoeg is, en die dat combineren met persoonlijke aandacht. Zo staat er bij een bezoek aan Nuova, één van onze partners van het eerste uur in Italië, steevast een uitgebreide Italiaanse lunch klaar. Christophe Hottelier van Safram – een van oorsprong Zwitsers transportbedrijf en onze partner in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk – omschrijft het zo: “We werken al twintig jaar samen met CTS GROUP, en die samenwerking kenmerkt zich door opgebouwd wederzijds respect en vertrouwen. Het team is altijd beschikbaar voor vragen en kwaliteit staat hoog in het vaandel, net als bij ons.” 

Hands-on mentaliteit

Dankzij contact met nieuwe agenten kunnen we ons distributienetwerk steeds verder verfijnen. Zo gingen we in 2019 de samenwerking aan met Torrestir in Portugal, een familiebedrijf dat in 1962 werd opgericht door de vader van Fernando Torres. De samenwerking bevalt ook aan Portugese kant, zegt Joao Paulo Carvalho: “CTS GROUP is een super georganiseerd bedrijf, waardoor de communicatie perfect verloopt. De informatie die nodig is, is altijd beschikbaar dankzij hun gedigitaliseerde processen. Dat werkt heel prettig.” Volgens Linda Skarphol van Accelerator – sinds 2012 onze agent voor Scandinavische bestemmingen – zijn het vooral de mensen bij CTS GROUP die maken dat samenwerken al jaren zo goed verloopt: “De mensen zijn zó aardig! Ondanks dat CTS GROUP behoorlijk gegroeid is de afgelopen jaren, is het bedrijf niet bureaucratisch, zoals je bij sommige andere transportbedrijven ziet. Er heerst nog steeds een fijne ‘hands-on’ mentaliteit, net als bij ons. CTS GROUP is flexibel, bij problemen wordt altijd gezorgd voor oplossingen. Zo kunnen we samen steeds de kwaliteit leveren die we nastreven.”

Kernwaarden

Matchende kernwaarden, die zijn noodzakelijk als je agent wilt worden én blijven voor CTS GROUP. Bij Tigers bijvoorbeeld, agent in één van onze eerste bestemmingen – het Verenigd Koninkrijk – staan vrijheid, verantwoordelijkheid, presteren en de ontwikkeling van medewerkers centraal. Kernwaarden waarin we ons bij CTS GROUP prima kunnen vinden. Voor het Zwitserse Safram staan het leveren van hoogwaardige service en het opbouwen van langdurige relaties voorop. En ook bij Accelerator, Nuova en Torrestir zijn dit de belangrijkste uitgangspunten. Samen met de netwerken waarvan zij deel uitmaken zijn onze agenten zo onmisbare schakels in onze dienstverlening. Samen gaan we snel én komen we verder!

Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van Europees wegtransport? Klik op onderstaande button!

Meer informatie

 


CTS GROUP Jubileummagazine

Dit interview is een publicatie uit het CTS GROUP Jubileummagazine, dat we ter ere van ons 25-jarig bestaan hebben gepubliceerd. In dit bomvolle magazine blikken we samen met onze collega’s, klanten en partners terug op de afgelopen vijfentwintig jaar.  Zoals het een innovatieve logistiek dienstverlener betaamt kijken we ook vooruit, al blijkt de toekomst gezien de huidige situatie niet zo voorspelbaar als gedacht. Lees het hele magazine via onderstaande tool!

Het jubileummagazine is mede mogelijk gemaakt door: Dominique Prins (tekst) en Corine Zijerveld (fotografie).