Ralph Morren (HR Manager) en Peter korf (ICT Manager) vierden dit jaar beide hun 20ste jubileum. 20 jaar geleden kwamen ze echter voor andere functies in dienst. Je leest hier hier hoe de jubilarissen hun aftrap maakten bij CTS GROUP.

Peter en Ralph waren op zoek naar een baantje en waren daarvoor in eerste instantie bij Comprador beland. Bij Comprador – tevens klant van CTS GROUP – werd echter alleen doordeweeks gewerkt en omdat Peter en Ralph nog naar school gingen waren de mogelijkheden om meer uren te maken beperkt.

Nadat zij kenbaar hadden gemaakt toch graag in de weekenden aan de slag te willen gaan werd hen aangeraden om een contact met Wings & wheels Exress te zoeken. Wings & Wheels Express (de voorloper van CTS GROUP) was die zomer verhuisd van Badhoevedorp naar Nieuw-Vennep en om personeel te werven was kort daarvoor een huis-aan-huis flyer rondgestuurd. Het aantal reacties hierop overtrof alle verwachtingen, maar dat hier na het zien van de flyer ook twee “broekies” van 17-jaar op af zouden komen was niet voorzien. Eén van de functies op deze flyer betrof het onderhoud van het wagenpark. Het tweetal besloot hier hun tanden in te zetten en de eerstvolgende zaterdag stond het tweetal aan de poort te rammelen met de hoop om een mooie bijbaan in de wacht te slepen.

Johan Bakker stond de jongens te woord en vroeg hoopvol of zij al in het bezit waren van een rijbewijs. Het antwoord bleek bij beiden “nee” te zijn en Johan gaf aan dat het dan een behoorlijke uitdaging zou worden om hen van een bijbaan te voorzien, maar hij erover zou nadenken. Peter en Ralph dropen enigszins teleurgesteld af, maar stonden sindsdien steevast elke zaterdagmiddag aan de deur om persoonlijk te informeren naar “de ontwikkelingen binnen hun sollicitatieprocedure”. Na weken volharden was daar vanuit Johan het verlossende antwoord en mochten zij zich de week erna melden om het wagenpark te poetsen. En de rest is geschiedenis…

Tijdens zijn persoonlijke toespraak aan beide heren naar aanleiding van hun 20-jarig jubileum gaf Edwin aan trots te zijn op hen beide. “Dit is het ultieme voorbeeld van talentontwikkeling zoals ik het voor ogen heb” sprak Edwin. “Jong instromen, verschillende functies uitvoeren of meerdere afdelingen en uiteindelijk doorstroom naar een leidinggevende rol binnen de organisatie. Hopelijk zijn jullie hier als ik straks 80 jaar oud ben nog steeds werkzaam!”.