Hij werd op zijn 23e chauffeur, ging na 36 jaar met de vut, maar zat na drie maanden alweer op de vrachtwagen. Thuiszitten hoeft van Co niet. “Ik zat me alleen maar te vervelen.”

Inmiddels is Co 74 jaar en houdt hij nog net zoveel van het vak als toen hij begon. “Als chauffeur ben je een vrij mens, altijd onderweg en kom je overal. Vroeger reed ik ook internationale ritten, dan was ik zo’n vijf a zes dagen per week van huis. Ik ging met name naar Frankrijk, maar heb heel Europa wel gezien.” Toen Co het werk op zijn 59e weer oppakte werkte hij eerst nog zo’n zestig uur in de week. “Dat heb ik 12 jaar gedaan. In het begin was het nog wel vol te houden, maar je merkt op een gegeven moment toch dat je een jaartje ouder wordt.”

Met de overstap naar CTS GROUP zit Co helemaal op zijn plek. “Het is hier fantastisch geregeld. Ik werk nu drie vaste dagen per week, heb een elektrische pompwagen en rijd in lagere vrachtwagen zodat ik niet zo’n hoge opstap heb. Daarnaast wordt regelmatig met mij overlegd of het allemaal nog vol te houden is. Nou, op deze manier lukt dat wel!

Lijkt werken bij CTS GROUP jou ook wel wat? Bekijk onze openstaande vacatures!