Truth or Dare

Talentontwikkeling staat centraal bij CTS GROUP. Naast dat we via ons Talent Plan jonge talenten de kans bieden om hun carrière in onze organisatie een kickstart te geven, steunen we met CTS GROUP Young Talents, ons lokale topsport talententeam, veelbelovende sporters op weg naar de internationale wereldtop. Maar hoe ziet het leven van deze talenten eruit en welke verschillen en overeenkomsten hebben zij? In onze videoserie ‘Topsport vs. Logistiek’ dagen de talenten uit beide programma’s elkaar uit met het CTS GROUP Truth or Dare spel. In deze video: windsurftalent Matthijs en Swen, talent planner chauffeur.

 

No Limits bij CTS GROUP

In de Transport en Logistiek is talentontwikkeling van essentieel belang. Om topkwaliteit te leveren vinden we het belangrijk om als organisatie altijd in ontwikkeling te blijven. Ook de opleiding van medewerkers hoort hierbij. Binnen onze organisatie geven we onze medewerkers de mogelijkheid te blijven groeien via onze Academy en met het Talent Plan bieden we de nieuwe generatie de kans hun carrière bij ons een kickstart te geven.

Bovendien zijn we nauw verbonden aan de sport. Wij zijn onder andere autosponsor van meerkampster Anouk Vetter, logistiek partner van Atletiekunie, partner van voetbalclubs AZ en PEC Zwolle en ook meerdere lokale sportclubs kunnen rekenen op onze steun. We zien een grote overeenkomst met de mentaliteit binnen onze branche en de sport. No-nonsense, aanpakken en altijd streven naar beter. Graag helpen we niet alleen de nieuwe generatie in ons eigen vakgebied, maar geven we ook jonge topsporters de kans door de stoten naar de top via CTS GROUP Young Talents.

Lees meer informatie over het Talent Plan en Young Talents via onderstaande buttons!