Terug

Organisatie

CTS GROUP is een full-service logistiek dienstverlener gespecialiseerd in Europese distributie en logistiek. We zijn van oorsprong een familiebedrijf met een grote focus op persoonlijke logistieke dienstverlening en innovatie. Bij ons geen standaard format, maar een aanpak die past bij uw organisatie.

CTS GROUP is een full-service logistiek dienstverlener gespecialiseerd in Europese distributie en logistiek. We zijn van oorsprong een familiebedrijf met een grote focus op persoonlijke logistieke dienstverlening en innovatie. Bij ons dus geen standaard format, maar een aanpak die past bij uw organisatie. Ons bedrijf bestaat uit diversie divisies, waardoor we een service kunnen leveren van A tot Z. Dat wil zeggen: u kunt bij onze terecht voor de distributie van 1 kg tot een complete lading en logistiek. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nieuw-Vennep. Aanvullend hebben we een warehouse in Rozenburg (nabij Schiphol) en een vestiging in Mechelen, België.

CTS GROUP is dé betrouwbare partner voor Europese distributie en logistiek. Met een unieke productlijn en een persoonlijke aanpak verzekeren wij u steeds opnieuw van een optimale invulling van uw zendingen en logistieke activiteiten. Topkwaliteit in logistieke dienstverlening met een persoonlijke touch; daarin onderscheiden wij ons van andere logistieke dienstverleners.

CTS GROUP is in 1995 gestart als Wings & Wheels Express, landenspecialist voor Groot-Brittannië, Ierland en Italië. Wij hebben onze organisatie steeds verder uitgebouwd met diverse onderdelen. In 2000 hebben we de krachten van deze aparte organisaties gebundeld en zijn we als één groep verder gegaan: CTS GROUP (Country Transport Specialist).

Benieuwd naar onze geschiedenis? Bekijk onze ontwikkeling via deze link.

In het kort: logistieke dienstverlening van topkwaliteit, met een persoonlijke touch.

De kernwaarden ‘persoonlijk’, ‘betrouwbaar’ en ‘vooruitstrevend staan bij CTS GROUP centraal. Met onze persoonlijke aanpak en unieke productlijn staan wij voor het leveren van hoogstaande kwaliteit in alle elementen van distributie en logistiek. Zo hebben we vier accountteams die voor u paraat staan en uw zendingen monitoren. Om een optimale service te verlenen vinden we het essentieel om een blijvende focus te hebben op innovatie. We kijken daarom constant naar hoe we ons product en onze service kunnen verbeteren.

Bij CTS GROUP staan we voor topkwaliteit. Niet alleen in de service voor onze klant, maar ook voor onze medewerkers, maatschappij en de wereld om ons heen. Met onze focus op duurzame ontwikkeling en inzetbaarheid willen wij de omstandigheden voor onze medewerkers, omgeving en het milieu optimaliseren en eventuele schade of overlast door onze werkzaamheden tot een minimum beperken. Meer hierover kunt u lezen op onze mvo-pagina.

Offerte aanvragen Contact