Nieuw bij CTS: rollerbed laaddock voor uw luchtvrachtzending

Onlangs hebben wij onze luchtvrachtdistributie en -afhandeling geïntroduceerd. Om deze services optimaal uit te kunnen voeren is er een speciaal rollerbed laaddock in ons pand aangelegd. 

 

Het nieuwe laaddock van Freight Terminal 207 is geschikt is voor het laden en/of lossen van luchtvrachtplaten. Speciaal voor de verwerking van hoge platen is gekozen voor de toevoeging van een laad-losput, wat het mogelijk maakt om Megatrailers af te handelen. Achter het dock zijn rollerbed voorzieningen aangebracht om de afhandeling efficiënt en veilig uit te voeren.

Het nieuwe laaddock is geschikt is voor het laden en/of lossen van luchtvrachtplaten. Speciaal voor de verwerking van hoge platen is gekozen voor de toevoeging van een laad-losput, welke het mogelijk maakt om Megatrailers af te handelen. Achter het dock zijn rollerbed voorzieningen aangebracht om de afhandeling efficiënt en veilig uit te voeren.

 

Met deze uitbreiding van de FT 207 infrastructuur zijn wij in staat de activiteiten op het gebied van luchtvrachtafhandeling en -distributie nog beter voor u uit te voeren. Topkwaliteit, daar gaat het om bij CTS GROUP!

 

Bekijk de aanleg en het resultaat van het nieuwe laaddock hieronder:
klaar

aanleg2van-binnen