Altijd bouwen aan een sterke basis voor de toekomst, daar staan we bij CTS GROUP voor. We schaften daarom meerdere trekkers, trailers en elektrische pompwagens aan.

CTS GROUP nam twee gloednieuwe DAF CF trekkers, twee DAF motorwagens, twee Renault trekkers, twee Renault bakbussen en vijf opleggers op in haar vloot.

De uitbreiding van het wagenpark sluit volledig aan bij ons beleid, waarbij de kwaliteit van de service en continuïteit van de organisatie een grote focus hebben. Hoewel we in diverse distributienetwerken opereren, was er ook de grote behoefte het aantal eigen wagens uit te breiden. “Het optimaliseren van onze dienstverlening heeft grote prioriteit. Met de uitbreiding van ons wagenpark kunnen wij de klant de service verlenen die van ons wordt verwacht. Zo zijn de motorwagens en bakbussen uitermate geschikt voor spoedzendingen en stadsleveringen”, aldus Iris de Jager, senior pr en marketingmedewerker bij CTS GROUP. Naast het inspelen op de toenemende vraag in het aantal zendingen, zorgen we er ook voor dat ouder materieel tijdig kan worden vervangen. Als vanzelfsprekend is al het materiaal volledig uitgevoerd in de in de huisstijl van CTS GROUP.

Als kers op de taart worden de meeste vrachtwagens uitgerust met elektrische meelooppompwagens. Met de aanschaf van twintig elektrische pompwagens wil CTS GROUP de chauffeurs ontlasten en het laden en lossen makkelijker maken.