Sinds 2013 is CTS GROUP sponsor van voetbalclub PEC Zwolle. Ook aankomend seizoen zijn we weer van de partij. Deze hernieuwde en geïntensiveerde samenwerking werd deze week officieel gemaakt.

Met de verlenging van de sponsoring vieren wij inmiddels ons vijf-jarig jubileum als trouwe sponsor van PEC Zwolle. De club heeft een positieve uitstraling en een zeer attractieve speelstijl, iets wat we bij CTS GROUP erg kunnen waarderen. In het stadion heerst iedere wedstrijd een fijne sfeer, waardoor het bijwonen van deze wedstrijden altijd een feest is. Met gedurfd en aanvallend voetbal is PEC een van de attracties in de Eredivisie. We hopen dan ook op een mooi seizoen!

Het officiële persbericht leest u hieronder.

Persbericht: CTS GROUP viert jubileum met verlenging bij PEC Zwolle

NIEUW-VENNEP – CTS GROUP en PEC Zwolle verlengen de samenwerking. De specialist in Europese distributie en logistiek uit Nieuw-Vennep is al sinds 2013 bij de voetbalclub betrokken en viert met deze hernieuwde en geïntensiveerde overeenkomst dus een mooi vijfjarig jubileum.

Edwin Beentjes, directeur van CTS GROUP: “Bij CTS GROUP streven we naar het opbouwen van lange termijn samenwerkingen. Dit zie je nu bij de samenwerking met PEC, maar ook met onze klanten vinden we dit erg belangrijk. We doen dan ook veel aan relatiemarketing. Niet alleen dragen wij PEC een warm hart toe, maar de informele setting en prettige sfeer maakt het bijwonen van wedstrijden samen met relaties ook erg leuk. De afgelopen vijf jaar zijn ons zeer goed bevallen en ook van onze genodigden hebben wij positieve reacties gekregen. We kijken uit naar een mooi nieuw seizoen.”

Ook Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle, is in zijn nopjes met de verlenging: “Het is mooi nieuws dat de club steeds vaker langdurige samenwerkingen aan kan gaan met trouwe partners. Door de intensieve samenwerking en het daarmee opgebouwde warme contact, ontstaat er een vertrouwde en prettige relatie, die voor beide partijen zijn vruchten afwerpt.”