No Limits in talentontwikkeling

Er is veel toptalent in Haarlemmermeer. Sterker nog, Haarlemmermeer behoort tot een van de grotere talentgebieden in Noord-Holland en is een kweekvijver voor talent en topsport. Toch bereiken niet alle atleten de top omdat zij gehinderd worden door financiële- en maatschappelijke obstakels die ze op de weg naar de top tegenkomen. Wij herkennen dit probleem en willen de veelbelovende atleten in samenwerking met Topsport Haarlemmermeer een extra steuntje in de rug geven. Daarom introduceren we CTS GROUP Young Talents, hét topsport talententeam van Haarlemmermeer!

CTS GROUP Young Talents

CTS GROUP Young Talents wordt gevormd door atleten uit Haarlemmermeer die de potentie en de drive hebben om het internationale topsportniveau te bereiken. Elk lid van het team krijgt de beschikking over een persoonlijk budget dat gebruikt kan worden om de ontwikkeling als topsporter te versterken. Daarnaast bieden we aanvullende ondersteuning die de atleet kan helpen de top te bereiken. Het team staat onder begeleiding van Lisanne de Roever, oud-olympisch hockeykampioen en topsportcoördinator bij Topsport Haarlemmermeer.

 

Young Talents van CTS GROUP

Young Talents van CTS GROUP

Focus op talentontwikkeling

Ook in de Transport en logistiek is talentontwikkeling van essentieel belang. Om topkwaliteit te leveren is het belangrijk om als organisatie altijd in ontwikkeling te blijven. Ook de opleiding van medewerkers hoort hierbij. Binnen onze organisatie geven we onze medewerkers de mogelijkheid te blijven groeien via onze Academy en met het Talent Plan bieden we de nieuwe generatie de kans hun carrière bij ons een kickstart te geven. Bovendien zijn we nauw verbonden aan de sport. Wij zijn onder andere autosponsor van meerkampster Anouk Vetter, logistiek partner van Atletiekunie, partner van voetbalclubs AZ en PEC Zwolle en ook meerdere lokale sportclubs kunnen rekenen op onze steun. We zien een grote overeenkomst met de mentaliteit binnen onze branche en de sport. No-nonsense, aanpakken en altijd streven naar beter. Graag helpen we niet alleen de nieuwe generatie in ons eigen vakgebied, maar geven we ook jonge topsporters de kans door de stoten naar de top.

NIEUWS & AANKONDIGINGEN
INSTAGRAM #WERKENBIJCTSGROUP
FOTO'S
full
medium
medium
medium
medium